Dzięki bardzo za pomoc =)
Gdzie znajduje sie filtr kabinowy i jak sie do niego dostać
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Gdzie znajduje sie filtr kabinowy i jak sie do niego dostać
Witam szukalem troche po forum czy ktos moze dodał temat gdzie znajduje sie filtr kabinowy. Znalazłem tylko temat jaki fltr wybrac.
Dlatego jesli juz ktos dobierał sie sam do tego prosze o pomoc .
Gdzie znajduje sie filtr kabinowy w skodzie octavi II 2006 r przed liftem ?
-
-
Zamieszczone przez bohena po co demontować schowek przy wymianie filtra??przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyRobert Ce, za schowkiem, trzeba zdemontowac schowekpojechałeś z tym demontażem schowka. ;-)
W normalnym aucie wykręca się dwa plastikowe wkręciki i schodzi piankowe wygłuszenie, potem już jest pokrywa miejsca instalacji filtra.
Na opakowaniach filtrów Knechta jest obrazkowe story w wersji dla debilanie da się zrobić tego źle...
[ Dodano: Wto 24 Cze, 14 13:33 ]
suplementy - piotrek_gdy najprawdopodobniej pisał o wersji mega wypaśnej (on eksploatuje RS-a), gdzie wygłuszenie jest pewnie grube. Ja pisałem o swojej Miętówce, gdzie styropianik nad nogami pasażera jest cienki jak skóra węża (chyba 4 czy 5mm grubości wszystkiego) i złazi niemalże sam, jak się tylko na niego człowiek spojrzyPozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Robert Ceeszcze spytam sie jaki polecacie filtr kabinowy ? jakiej firmy ?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz